Friday Favourites: 26

Friday Favourites: 26

De komende maanden komen de Friday Favourites even niet uit Nederland, maar uit Portugal en Spanje! Ik ‘woon’ hier nu sinds dinsdag en het plan is dat ik hier tot eind oktober ga verblijven. De favorieten blijven natuurlijk, dus lees snel mee! 

Mijn internet hier heeft niet de snelheid die ik graag zou willen én ik heb geen wifi. Wat een stress! Vandaag was mijn internet dan eindelijk gefixt, waardoor ik snel een Friday Favourite heb samengesteld. Een extra lange!

Favourite city: Sevilla

Tijdens mijn eerste dagen hier in Portugal en Spanje, ja ik woon net over de grens in Spanje. Mag ik allemaal excursies doen. Vorige week vrijdag ging ik een dagje naar Sevilla; een prachtige stad, maar wat was het warm! In het binnenland stond bijna geen wind en de temperatuur was extra hoog. Ondanks dat heb ik enorm genoten van deze mooie stad, echt een aanrader!

Favourite lunch: Pasta Pesto in Lagós

Ik ben niet zo’n pasta fan, maar dit bordje ( uh, bord ) pasta pesto was toch wel heel erg lekker. Ik at deze heerlijke lunch in het plaatsje Lagós; ik ben de naam van het restaurant vergeten, maar het had een beetje een surfers-achtige look. Ik was meteen voor de rest van de dag verzadigd, handig!

Favourite view: Ponte de piedenda

Tijdens mijn eerste excursie bezocht ik onder anderen deze waanzinnige plek. Ik heb oprecht nog nooit zoiets gaafs gezien als dit. Tegelijkertijd vond ik het ook wel doodeng, want 1 misstap en je valt zo de diepte in, maar dit uitzicht is toch waanzinnig! De westkant van de Algarve is echt prachtig en mag je niet overslaan tijdens een bezoekje aan Portugal.

Favourite picture: Uitzichtfoto Algarve

In de bus van deze excursie ontmoette ik een gezellig gezin met twee dochters; ze waren allebei een stukje jonger, maar 1 van hen benoemde zichzelf al snel mijn persoonlijke fotografe. Resultaat? Ditsoort prachtige foto’s. Ik lach hier dan wel, maar stiekem vond ik het echt wel eng om hier zo te zitten, hoor.

Favourite moment: Afstuderen!!!

Éindelijk, afgelopen maandag kreeg ik het verlossende mailtje… IK BEN AFGESTUDEERD! Ik heb flink in de stress gezeten de afgelopen weken en ben zó blij dat ik dit hoofdstuk nu dan ook eindelijk kan afsluiten. De komende weken ga ik proberen wat minder te stressen en hopelijk besef ik mij snel dat ik echt niet meer naar school moet… en dat ik vanaf nu mijn Bachelor of Art heb!

Favourite view 2: Foia

Eergisteren was prachtig! Ik bracht tijdens een excursie een bezoekje aan het hoogste punt van de Algarve; bijna 1 kilometer hoog. Wat een waanzinnig uitzicht! In de verte zie je de kust en dus de Atlantische Oceaan. Genieten.

Op deze manier krijg je toch een beetje een kijkje in mijn eerste 1.5 week hier in Portugal. De komende weken hoop ik veel meer updates te kunnen posten; ik ga mijn best doen!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “Friday Favourites: 26”

Geef een reactie