Deze repen zijn zó lekker! (en ook nog eens vegan)

Deze repen zijn zó lekker! (en ook nog eens vegan)

De zoektocht naar eten wat volledig voldoet aan mijn wensen is de laatste tijd een steeds grotere uitdaging geworden. Toen dit pakketje van Nākd werd bezorgd was ik ineens onwijs blij, want dit pakketje komt echt heel erg in de buurt van al mijn wensen. YES! 

Nākd kende ik al een tijdje van de repen. Je kunt de repen in vrijwel elke supermarkt vinden en ook bij winkels als Holland & Barrett (voorheen de Tuinen) liggen ze in de schappen. Af en toe kocht ik wel eens een reepje als ik erg honger had of wanneer ik gewoon zin had in iets lekkers en gezonds. Ik kende eigenlijk maar een paar smaken en was blij verrast toen ik dit gevarieerde pakketje binnenkreeg. Oh ja, als je na het lezen van deze blog enthousiast bent geworden, dan kun je met de kortingscode: 10% korting krijgen op je bestelling! Mega like!

De producten van Nākd zijn 100% vegan, dus er zitten geen dierlijke producten zoals melk en eieren in. Dit is vrij zeldzaam, want in bijna alle healthy repen kom je toch vaak een dierlijk ingrediënt tegen. De producten zijn tevens glutenvrij én er worden geen suikers aan toegevoegd; klinkt toch haast te mooi om waar te zijn? Ja, maar dat is het dus niet. In eerste instantie vond ik het echt jammer dat er in álle repen (althans, van degene die ik heb gekregen) dadels zitten; ik vind dadels namelijk heel erg vies. MAAR, je proeft de dadels dus écht niet. Reuze meevaller dus voor mij en ook voor iedereen die geen dadel-fan is.Ik kreeg de volgende smaken van repen: cashew cookie, lemon drizzle, apricot crunch, pecan pie, bakewell tart, strawberry crunch, berry delight, cocoa crunch. Ook kreeg ik nog twee zakjes met tussendoortjes. Ik kreeg een zakje rozijnen met limoen smaak en ook een zakje dadels en rozijnen met salted caramel. Leuk dat ze ook die andere zakjes hebben en niet alleen de repen.

Uiteraard heb ik alle repen even uitgebreid getest en het resultaat daarvan vind je in de onderstaande video!

Persoonlijk vind ik de apricot crunch en de berry delight de lekkerste smaken. Deze zijn allebei lekker fruitig en ze hebben echt een herkenbare smaak. Maar als ik heel eerlijk ben vind ik alle smaken lekker en zou ik ze allemaal kopen in de winkels!

Met de kortingscode LAUGHLIKELISA10 krijg je nu 10% korting op jouw aankoop bij Nakd. Ga dus snel naar de site en bestel een paar van deze heeeeeerlijke en gezonde producten!

Liefsje,

Lisa


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nakd. In de video ben ik 100% eerlijk over de producten en dit probeer ik in al mijn video’s en blogs te zijn. Geef een reactie