Een retourtje Portugal, por favor!

Een retourtje Portugal, por favor!

De afgelopen weken heb je voornamelijk kunnen lezen over mijn stressy leven rondom het afstuderen, maar ook over mijn leuke (bij)baantje bij het Dolfinarium. In mijn laatste Friday Favourites vertelde ik dat ik mijn laatste Dromen bij Dolfijnen had gewerkt en dat het nu tijd is voor iets nieuws. Vandaag vertel ik eindelijk wat ik ga doen!

Op het moment dat je dit leest zit ik óf in het vliegtuig richting Portugal, óf ik ben er al aangekomen. Ja, ja, de komende maanden ga ik in het heerlijke Portugal verblijven om daar te werken. Ik ben zelf nog nooit in Portugal geweest, maar ik hoor heel veel mooie, positieve en fijne verhalen, dus volgens mij zit dat wel goed.

De laatste maanden was ik druk bezig met nadenken wat ik nu eigenlijk na mijn afstuderen wilde gaan doen. Ik had natuurlijk een TOP baantje bij het Dolfinarium, maar na vijf seizoenen begon zelfs dat (ja, echt) toch wel een beetje te vervelen en voelde ik aan mijn motivatie dat het echt de hoogste tijd was voor iets nieuws. Ik wilde ook graag veel werken en helaas was die mogelijkheid er ook niet bij het Dolfinarium.

In eerste instantie zou ik deze zomer weer voor 2 maanden naar Egypte gaan om daar weer te gaan werken als Kids Entertainer, maar helaas. Doordat ik in verband met mijn afstuderen pas laat kon vertrekken, kon mijn werkvisum niet meer op tijd geregeld worden. Ongeveer 1.5 maand geleden hoorde ik het nieuws dat ik definitief niet naar Egypte zou gaan deze zomer en dit kwam best wel even hard binnen. Ik wist wel dat ik niet de hele zomer bij het Dolfinarium wilde blijven werken, dus ben ik samen met TUI (waar ik dus anders ook voor zou werken) gaan nadenken over een oplossing.

Die oplossing is gevonden… ik ga tot eind oktober aan de slag als representative (ook wel hostess of reisleiding) in de Algarve in Portugal! Ik heb er ontzettend veel zin in, ik ben bloednerveus en vind het echt heel erg spannend, maar ik heb zo veel zin in een nieuwe uitdaging! Wat ik heel erg fijn vind, is dat ik nu (maar) 3.5 maand weg ben. In deze tijd wil ik ook na gaan denken over de toekomst; eventueel gaan solliciteren op andere baantjes en gewoon kijken waar dit mij weer gaat brengen.

Ik ben dol op nieuwe uitdagingen en ik weet zeker dat ik het naar mijn zin ga krijgen in Portugal. Ik mag mijzelf zes dagen per week in gaan zetten voor de gasten van TUI en ik wil er voor gaan zorgen dat iedereen met een glimlach zijn/haar vakantie door gaat brengen.

Hopelijk kan ik de komende maanden gewoon blijven bloggen/vloggen; ik ga hier in ieder geval mijn best voor doen. Mijn MacBookie gaat mee en mijn vlogcamera ook. Mijn blog is echt een beetje mijn uitlaatklep geworden en die wil ik niet zomaar kwijtraken.

Ciao en tot snel!

Liefsje,

LisaGeef een reactie