Bye, bye daar ga ik weer!

Bye, bye daar ga ik weer!

Huh? Wat? Daar ga ik weer? Ja, na precies drie weken in Nederland te zijn geweest, is het nu weer de hoogste tijd voor een nieuw avontuur. Ik snap dat je misschien denkt van ”Zo snel?” en dat snap ik. Daarom leg ik het nu allemaal uit in een nieuwe blog. 

Ik ben nog niet zo heel lang thuis in Nederland; precies drie weken, maar toch is vandaag mijn nieuwste avontuur begonnen. Ik was amper thuis of ik werd alweer gebeld door de organisatie voor wie ik ook werkte in Portugal en Spanje. Wilde ik helemaal niet meer voor hun werken? Of had ik misschien nog wel interesse in een andere functie?

En zo vloog ik vandaag naar Bulgarije. Hier ga ik de komende 4/5 weken aan de slag als Kids Entertainer in een prachtig, nieuw hotel in Sunny Beach.

Moet je dit nu wel doen, Lisa? Zo snel alweer naar het buitenland? Ja! Ik denk dat dit juist een heel slimme zet is geweest. Ten eerste heb ik natuurlijk al eens eerder als Kids Entertainer gewerkt. Ik weet dat ik dit werk heel erg leuk vind en dat dit iets is wat mij ook goed ligt. Ten tweede vind ik het heel erg fijn dat ik nu voor kortere tijd weg ben. Zo heb ik de tijd om lekker even mijn koppie leeg te maken, te genieten van het werk wat ik heel erg leuk vind en ik kan ook na gaan denken over de toekomst.

Het werken in de toeristische sector blijft mij heel erg aanspreken. De afgelopen weken heb ik best vaak de vraag gehad waarom ik kies voor dit werk, want ‘je hebt hier toch helemaal niet voor gestudeerd?’. Dat klopt helemaal, maar is het niet veel belangrijker dat ik iets doe waar ik gelukkig van word? Ik ben al ontzettend blij dat ik een mooi HBO diploma in de pocket heb en dit is ook iets wat ik in de toekomst vast nog wel nodig ga hebben, maar voor nu ben ik super tevreden met wat ik doe.

In Portugal was ik niet op mijn plek en daarom besloot ik ook om daar niet te blijven. Een lastig besluit, maar tegelijkertijd heeft het nu wel weer een andere deur voor mij geopend; een, wat korter, avontuur in Bulgarije!

Wie weet zeg ik na deze 4/5 weken wel dat ik nooit meer iets anders wil doen als Kids Entertainment. Of misschien wil ik juist wel even een tijdje geen kinderen meer zien. Hmm, nee dat laatste gaat niet gebeuren denk ik.

Ik vind dat je je hart moet volgen. Gebruik je gezonde verstand, maar volg altijd je hart. Het volgen van mijn hart bracht mij vandaag naar Bulgarije… en wie weet waar het mij nog meer gaat brengen.

Road to happiness… daar gaan we!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “Bye, bye daar ga ik weer!”

Geef een reactie