Friday Favourites: 27

Friday Favourites: 27

Back with my favorites from The Netherlands. Ja, nee, dit vind ik eigenlijk ook niet leuk hoor, maar we gaan er gewoon iets van maken. Mijn Friday Favourites komen de komende weken gewoon weer vanuit het pittoreske Nederland en af en toe gooi ik er wel een tropisch vleugje doorheen.

Mijn 27ste favourites. Je hebt het een paar weken zonder deze rubriek moeten doen, maar volgens mij weet je inmiddels ook wel waarom dat zo is. Vanaf vandaag ga ik mijn faves weer proberen te delen met jullie, want er zijn genoeg favorietjes om te delen.

Favourite food: Sushi

Ik ben dol op sushi en daarom moest er ook maar heel snel een sushi avond gepland worden. Ik eet bijna geen vlees/vis, maar als ik het dan een keer eet, dan het liefst in de vorm van sushi en met een glas wijn erbij. Op de foto kijk ik een beetje gek, maar ja, ik wilde gewoon heel graag eten.

Favourite moment: Chillen bij de zee

Die tattoo op mijn schouder? Die zit er natuurlijk niet voor niks. Ik ben echt dol op de oceaan en de zee. Ik vind het fantastisch om naar het strand te gaan en het liefst zou ik een klein huisje op het strand kopen en hier voor de rest van mijn leven wonen. Afgelopen weekend ging ik een dagje naar Texel; het was onwijs mooi weer en ik heb echt heel erg genoten. Het was zó fijn!

Favourite moment: Fotoshooten met mijn nichtje

Een dagje met mijn nichtjes is niet compleet zonder een fotoshoot en daarom dus ook even deze camping life foto. Ik vind het altijd heerlijk om foto’s te maken en te doen alsof ik één of ander topmodel ben. Ben ik niet, word ik nooit, maar het blijft leuk om te doen alsof.

Favourite moment: Op de fiets naar het strand

Wat een geluksmomentje was dit! Op de fiets, van mijn nichtje, naar het strand van Texel. Fietsen in het zonnetje, wind in de haren, door het duingebied en dan uitkomen bij het strand. Ik vind het fantastisch!

Favourite drink: Slushie

Ik vind een slush puppy eigenlijk helemaal niet zo mega lekker, maar het is wel echt een aanrader wanneer je dorst hebt. Het leukste van slushie vind ik dat je er een gekleurde tong van krijgt. Ja, ik blijf altijd een beetje kinds!

Hopelijk krijgen we nog een beetje zomer in Nederland, want de afgelopen dagen is het één groot drama. Stay positive! 

Liefsje,

LisaGeef een reactie