Friday Favourites: 28

Friday Favourites: 28

Back with my favorites from The Netherlands. Ja, nee, dit vind ik eigenlijk ook niet leuk hoor, maar we gaan er gewoon iets van maken. Mijn Friday Favourites komen de komende weken gewoon weer vanuit het pittoreske Nederland en af en toe gooi ik er wel een tropisch vleugje doorheen.

Een dag te laat, maar daardoor kon ik nog wel een leuke foto van vandaag toevoegen. Het was weer een leuke week enne, voorlopig weer mijn laatste weekje in Nederland. Aanstaande maandag lees je daar alles over! 🙂

Favourite picture: Met oma en nichtje Sarah


Mijn lieve oma is 80 jaar oud geworden en dat werd gevierd met een gezellig feestje. Natuurlijk moest er ook even een lieve foto gemaakt worden en die bleek achteraf toch wel heel erg extra lief!

Favourite food: Verse wafels van de IJstijd

Need I say more? De wafels van de IJstijd zijn echt overheerlijk en deze versie met aardbeien helemaal. De wafels zijn vrij zoet, maar door de aardbeien smaakt het allemaal een stuk frisser! Jummie.

Favourite bathroom: Bij van der Valk in Sneek

Ik ben echt fan van mooie badkamers en toiletten. De toiletten van de van der Valk hotels zijn vaak echt waanzinnig mooi. Zo ook deze versie van het hotel in Sneek. Hier hebben ze zelfs handdoekjes om je handen mee af te drogen, die je daarna meteen in de washand gooit. Ik vind dit heerlijke luxe en wil dit overal.

Favourite food: Mosselen!

Mosselen! Ik ben er dol op en kon mijn geluk niet op met deze overheerlijke maaltijd. Het was wel echt veel te veel, maar ik heb echt zitten genieten.

Favourite place: Bij het Sneekermeer

Dol op de zee, maar ook op (kleinere) meren in Nederland. Ik was afgelopen week een paar dagen op ”vakantie” in Friesland en bracht ook een bezoekje aan het Sneekermeer. Wat een heerlijke dag! Ongeveer 25 graden, een zonnetje en een klein beetje wind. Genoten!

Favourite moment: In de boot van de Kameleon

Wie kent de film Schippers van de Kameleon nog? Dit was vroeger echt mijn lievelingsfilm en ik kon het daarom ook echt niet laten om even een foto te maken in de echte Kameleon boot. Mijn favoriete scene uit de film is die waar Hielke en Sietse voor het eerst met de boot over het water scheuren en heel hard ”We hebben een  speedboot”- schreeuwen. Heb ik uiteraard ook even na gedaan. 😉

Happy weekend!

Liefsje,

LisaGeef een reactie