Friday Favourites: 29

Friday Favourites: 29

Het leven van een kids entertainer gaat niet alleen maar over rozen. Zes dagen per week werken en de dagen zijn, zacht uitgedrukt, vrij lang. Maar klagen doen we zeker niet. Een paar weken werken in een heerlijk klimaat is een cadeautje!

Over precies twee weken zit ik alweer in het vliegtuig naar Nederland. Op dit moment ben ik al 1.5 week in Bulgarije en de tijd gaat dus echt wel snel. Ik werk zes dagen per week en heb, helaas, bijna geen tijd om te bloggen. Maar deze week kon ik toch wat tijd vinden om een nieuwe Friday Favourite te schrijven!

Favourite view: Zeezicht vanaf mijn balkonnetje

Ik heb best wel geluk met dit uitzicht vanuit mijn appartementje hier. Het appartement zelf is basic. Een normale douche heb ik niet, maar voor een paar weken is het allemaal prima. Toen ik voor het eerst naar buiten keek maakte dit uitzicht ook alles weer goed. Op mijn vrije dag of na werktijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten van dit waanzinnige uitzicht; prachtig toch?

Favourite beach: Sunny Beach

Eigenlijk ben ik al snel tevreden als het gaat om stranden, maar het strand van Sunny Beach mag er ook zeker wezen! Ik ben helemaal geen zuipende party animal en heb dus ook niks met het uitgaansgedeelte van Sunny Beach, maar dit rustige stukje strand (op 2 minuten lopen van mijn appartement) is echt heerlijk. De golven zijn vaak vrij hoog, dus wanneer je lekker op je handdoekje ligt te relaxen hoor je het geluid van de golven. I love it.

Favourite drink: Mojito

En of het dan een echte mojito is of een virgin mojito zonder alcohol; ik vind dit echt een heerlijk, verfrissend drankje. Afgelopen maandag ging ik wat eten en drinken samen met collega’s en uiteraard was het happy hour– ja, wat wil je op Sunny Beach- en dat betekende dus twee cocktails voor de prijs van één. Zoals je kunt zijn, was hier ik hartstikke blij mee.

Favourite work: Kids Entertainer

Mijn zomer begon met een ”misstap” in Portugal waar ik totaal niet op mijn plek bleek te zijn. Of ik dit moment wel op mijn plek ben? Nog steeds niet helemaal 100%, maar al wel zo veel meer dan in Portugal. Ik werk hier in een heel groot, internationaal team met bijna alleen maar super lieve en gezellige jongens en meiden om mij heen. Eenzaam voelen krijgt hier geen kans. Het werken met kinderen zal ik altijd fantastisch blijven vinden, maar tegelijkertijd sloopt het je ook helemaal. In tegenstelling tot mijn Kids Entertainer avontuur in Egypte twee jaar geleden; werk ik hier ook met kinderen van andere nationaliteiten en ben ik dus vrijwel continu aan het switchen tussen verschillende talen. Pittig, maar tegelijkertijd ook een fantastische uitdaging!

Favourite food: Giga caprese salade

Vorige week kwam ik samen met een collega terecht bij een restaurantje waar ze deze waanzinnig grote, en overheerlijke, salade serveerden. Waar ik mij ook nog elke dag over verbaas, is hoe goedkoop het eten wel niet is. Omgerekend kostte deze salade mij namelijk maar zo’n 2,50,-! Dat zijn nog eens mooie prijzen. Sinds ik in Bulgarije ben eet ik volledig vegetarisch. Ik ben altijd al wel voorzichtig geweest met het eten van vlees in het buitenland. Hier ziet het vlees er vaak zo vies uit, dat ik mij er niet eens aan wil wagen. Extra veel groente en fruit, dus!

Over precies twee weken ben ik alweer onderweg naar Nederland. Hopelijk heb ik voor die tijd nog genoeg tijd om een nieuw update te posten.

Liefsje,

LisaGeef een reactie