Let’s fly home, again!

Let’s fly home, again!

Wat kan de tijd toch ongelooflijk snel voorbij gaan. Vier weken geleden zat ik in het vliegtuig richting Bulgarije en op dit moment zit ik weer in het vliegtuig terug naar huis. Ik vind het bizar hoe snel de tijd kan gaan.

Ergens is het natuurlijk een heel goed teken dat de tijd snel gaat, want op die manier heb je dus blijkbaar weinig de tijd gehad om na te denken over de tijd. Ik heb vier heerlijke weken achter de rug met ups en downs, maar over het algemeen kijk ik met een positief gevoel terug op mijn Bulgaarse avontuur.

De eerste dagen in Bulgarije waren vrij pittig. De dagen hier zijn veel langer dan de dagen als Kids Entertainer die ik was gewend en het concept was ook totaal anders. Ik was gewend om in een Kids Club te werken met enkel Nederlandstalige kinderen, maar hier komt alles bij elkaar in verschillende kids clubs voor verschillende leeftijden. Gelukkig had ik hier heel veel en ook een aantal onwijs leuke en lieve collega’s om mij heen die mij altijd overal mee konden helpen.

Ondanks de korte periode hier heb ik toch best veel gezien. Ik ben meerdere keren in Sunny Beach zelf geweest en heb een paar heerlijke restaurantjes ontdekt. Vorige week ben ik, op de valreep, samen met een collega naar het plaatsje Nesebar geweest. Een waanzinnig mooi dorpje wat op een schiereiland ligt. Binnenkort komt er weer een photo diary online met al mijn leukste foto’s van mijn tijd hier in Bulgarije. Ik voelde mij in Nesebar weer even een dagje toerist; een heerlijk gevoel!

Verder is Sunny Beach niet echt aan mij besteedt, hoor. Nee, ik ben niet zo’n party animal die elke avond (of überhaupt elk weekend) gaat feesten en zuipen. Nah, niet mijn ding. Overdag vond ik Sunny Beach wel prachtig. De stranden zijn heel mooi en schoon en de boulevard is heel gezellig met veel gezellige winkeltjes.

Deze vier weken zijn zó snel gegaan, maar het was opnieuw een enorm leerzame ervaring. Was ik hier dan wel 100% op mijn plek? Nee, maar ik heb het zo veel beter naar mijn zin gehad dan in Portugal en Spanje. Ik heb enorm gelachen met een aantal mensen en ben ook gewoon blij met het feit dat ik weer een nieuw land heb mogen bezoeken. Bulgarije is geen land waar ik 100% op mijn plek kan zijn en dat is ook helemaal niet erg; die plek vind ik vanzelf nog wel. 🙂

Alles wat ik mee maak probeer ik als een fantastische ervaring te zien. Als het even tegenzit probeer ik er van te leren en als het mee zit probeer ik er juist extra van te genieten. Een -bizar- lange dag op het werk? Ja, super balen, maar gelukkig had ik meestal een aantal leuke, gezellige mensen om mij heen en was het elke dag minstens 28 graden!

Deze week zijn er al twee lieve collega’s vertrokken vanuit Bulgarije. Stiekem ben ik best wel blij dat ik de volgende in het rijtje ben, want dit waren wel twee van mijn favorietjes hier. 🙂 Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen uit verschillende landen en mijn Engels is weer een stukje beter geworden.

Vandaag mag ik lekker een dagje reizen, want ik moet maar liefst drie verschillende vliegtuigen nemen om veilig thuis te komen. Hey, maar op deze manier zie ik ook weer nieuwe steden en luchthavens waar ik nog nooit ben geweest!

De komende weken ga ik even rustig op adem komen in Nederland en mijzelf eens flink oriënteren voor nieuwe avonturen. Achter de schermen ben ik namelijk altijd bezig met de zoektocht naar nieuwe avonturen en ik heb een paar leuke opties voor de komende tijd. Ik ben heel enthousiast en hopelijk kan ik met een bepaald avontuur zeer binnenkort gaan beginnen. Spannend!

Bulgarije, vier weken, zo veel geleerd, zo veel nieuwe mensen leren kennen, gelachen, gehuild, maar vooral genoten. Een nieuwe ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem.

I’ll keep you posted!

Liefsje,

LisaGeef een reactie