Things that make me happy: 4

Things that make me happy: 4

De zomer is in Nederland alweer ten einde gekomen, maar ik geniet nog even van (bijna) tropische taferelen in Sunny Beach, Bulgarije. Stiekem heb ik ook wel zin in het herfstige Hollandse weer, maar omdat ik weet dat ik dit na twee dagen al zat ben probeer ik nu nog maar van de zon te genieten! Tijd voor een nieuwe things that make me happy!

☼ Wakker worden, gordijnen open maken en de zee zien ☼ Gefrituurde uienringen ☼ De geur van de zee ☼ Douchen na een lange dag op het strand; sand, everywhere ☼ Goedkoop, maar super lekker eten ☼ Het feit dat steeds meer restaurants rekening houden met vegetariërs ☼ De vegetarische pizza van Euphoria in Bulgarije ☼ Knoflookbrood ☼ Het nieuwe seizoen van Game of Thrones ☼ Voorgebakken croissantjes eten ☼ Finding Dory ☼ Dat ik vier weken in een land mag wonen waar het gemiddeld elke dag 28 graden is ☼ Water drinken als ik mega dorst heb ☼ Een kneiter goede koffiezaak vinden in Bulgarije ☼ Werken met kinderen ☼ Dat ik nu in heel Europa mijn 4G kan gebruiken zonder extra kosten ☼ Mijn MacBook ☼ Het geluid van zeemeeuwen, maar niet te dichtbij, please ☼ Vliegvelden ☼ Mijn paspoort ☼ Buitenlands geld, ookal snap ik er vaak geen snars van ☼ De nieuwe single van Harry Styles ☼ Nieuwe avonturen ☼ Melanzane di Parmigiana ☼ Groente ☼ Dat mijn Bulgaarse bed heel lekker ligt ☼

Dit waren ze weer voor deze keer. De volgende keer vertel ik over alle herfstige dingen die mij happy maken!

Liefsje,

LisaGeef een reactie