FRIDAY FAVOURITES: 31

FRIDAY FAVOURITES: 31

Tijd voor een kijkje in mijn favorieten! Ik heb genoeg dingen meegemaakt de afgelopen twee weken en ik heb ook echt zin om deze met jou te delen!

Veel gedaan, veel te laten zien en veel te vertellen; alles in mijn nieuwe friday favourites!

Favourite proud moment: Mijn diploma ophalen

Dit is misschien wel mijn favorite moment van het jaar. Twee weken geleden haalde ik namelijk éindelijk mijn diploma op. De officiële diploma-uitreiking kon ik helaas niet bijwonen, of nou ja, helaas… Heel eerlijk gezegd had ik hier ook niet heel veel zin in, maar nu heb ik mijn diploma echt officieel in the pocket! Vanaf nu dus Bachelor of Arts! Yes!

Favourite day: Naar de Apenheul


Afgelopen zondag ging ik met mijn broertje een dagje naar de Apenheul. Bijna twee weken geleden werd hij 21 en ik besloot om hem een dagje Apenheul als cadeau te geven. Ik noem de Apenheul bijna altijd de monkey zoo, want geef toe; dat klinkt toch veel leuker! Het was een heerlijke dag met ontzettend mooi weer. Ik vind apen echt leuke dieren en sommige aapjes zijn ook echt heel schattig. Een geslaagde dag!

Favourite day 2: Een dagje Amsterdam

Amsterdam blijft mijn favoriete stad in Nederland en afgelopen maandag was het weer tijd voor een bezoekje aan deze bruisende stad. De middag begon met een lekkere lunch bij Metropolitain en eindigde in het veilige Harderwijk bij La Cubanita. Ja, weer veel gegeten, maar af en toe mag dat ook wel. 🙂

Favourite lunch: Acaï bowl

Bij Metropolitain koos ik voor de Acaï bowl en die zag er zo uit! Ik vind acaï heel lekker en helemaal op dagen dat het wat warmer is.

Favourite picture: Aan de Amsterdamse grachten

Ik kocht vorige week een nieuwe broek en die moest ik vandaag meteen even showen in Amsterdam. Een super spontane, not, foto maken hoort daar natuurlijk ook bij. Mét donut van Dunkin’ Donut. Oh ja, ik heb die donut gewoon door de helft gedaan en gedeeld, hoor. Do nut worry. 🙂

Favourite outfit: Flared pants

Hoe leuk is deze broek! Ik twijfel nog een beetje over hoe ik hem het beste kan stylen, maar hij zit in ieder geval al wel super lekker. Tegenwoordig mogen de brede pijpen weer en ik vind het echt een prima trend.

Favourite moment: Wielrennen door het herfstlandschap

Van de hippe fashion outfits naar de iets minder modieuze look op de racefiets. Het was alweer een tijdje geleden dat ik op de racefiets zat, maar wat was het weer genieten. De wind was wel vrij pittig en het was denk ik de laatste keer in een korte broek, maar fietsen blijft altijd één van mijn favoriete bezigheden.

Favourite food: Een verse, reuze stroopwafel

Ik sluit de favourites van deze week in stijl af met… eten! Soms heb ik gewoon even heel erg zin in zoetigheid. Dit heb ik bijna nooit, maar tegen deze verse, zoete, warme, reuze stroopwafel kon ik echt geen nee zeggen. Genieten!

See you next week!

Liefsje,

LisaGeef een reactie