PHOTO DIARY: BULGARIA

PHOTO DIARY: BULGARIA

Vier weken in Bulgarije zijn voorbij gevlogen. Het waren weken met ups en downs, maar ik heb vooral heel erg kunnen genieten van een mooie, nieuwe ervaring. Mijn favoriete foto’s vind je in mijn nieuwe Photo Diary!

Mijn bruine kleurtje begint langzaamaan alweer te verdwijnen, maar de herinneringen blijven voor altijd. Zeker leuk om nog even terug te kijken naar een aantal van mijn favoriete foto’s van mijn tijd in Bulgarije!

Koffie vinden in Sunny Beach die ook nog eens mega lekker is. Dit was één van mijn favoriete momentjes en ik vond het super jammer dat ik pas 1.5 week voor mijn vertrek achter deze waanzinnige uitvinding kwam. Een large caramel macchiato kostte hier nog geen 2.50 en ik heb er elke keer weer enorm van genoten.

Mijn appartement lag op zo’n 10/15 minuten loopafstand van het hotel. Dit betekende dat ik elke dag samen met mijn collega’s dus eerst een stukje mocht wandelen en daarbij moesten we ook altijd een gigantische berg omhoog. Gelukkig maakte het zwembad bij onze appartementen een hoop goed. Daarnaast was het appartement ook nog eens op loopafstand van het strand en kon ik de zwarte zee zien vanuit mijn balkon.

Deze meiden waren echt mijn favorieten tijdens mijn tijd in Bulgarije. Het meisje helemaal links komt uit Engeland en de andere meiden allemaal uit Zweden. Ik heb enorm gelachen met ze en echt een paar gezellige weken gehad. Twee van deze meiden vertrokken een paar dagen voordat ik vertrok, dus stiekem vond ik het niet zo heel erg dat ik ook weg moest. 🙂 Deze foto werd gemaakt tijdens de end of season party in een heel mooi RIU hotel in Bulgarije. Het thema was dress to impress, en ja, daar weet ik natuurlijk wel raad mee!

Hóe mega lekker ziet dit ijsje eruit. In Sunny Beach en in Nesebar, het dorpje waar deze foto is gemaakt, zie je overal grote ijsvitrines met de meest waanzinnige ijssmaken. Ik koos voor ananas en kinder suprise ei, je weet wel, die chocolade eieren met een cadeautje erin. Ik heb er enorm van genoten en was meteen verzadigd voor de rest van de middag.

Een foto met mijn Zweedse sister. Ik kon echt heel goed met haar en we werden zelfs regelmatig aangezien voor zusjes; jep, die vraag hebben wij meerdere keren gehad. Tijdens de end of season party hadden we allebei exact dezelfde hakken aan en dat maakte het allemaal nog een stukje leuker.

Gezelligheid met zweedse kids club collega Ellie. Het was die avond tijd voor pizza party en natuurlijk mocht een bijbehorende make-up niet ontbreken. Wat zagen we er magnifique uit!


Prachtig uitzicht in Nesebar. Nesebar staat op de werelderfgoedlijst en ik snap ook wel waarom. Een prachtig, klein, pittoresk dorpje waar je je echt een dag kunt vermaken.

In een oude ruïne in Nesebar.

Ook in Nesebar…

Tijdens mijn vier weken in Sunny Beach, heb ik volgens mij drie keer gesmuld van deze pizza vegetariana van Euphoria. Dit was echt een ontzettend lekkere en goed gevulde pizza. Ik ben best wel heel erg fan geworden van pizza sinds ik zoveel mogelijk vegetarisch eet. Deze pizza was lekker én mega goedkoop. Win-win.

Éen van mijn favoriete foto’s die ik heb gemaakt in Nesebar. Palmbomen, de zee en een knalblauwe lucht; Lisa Happy.

Nog een kiekje uit Nesebar..

 

Samen met Majken, mijn Zweedse Kids Club collega’tje die ook nieuw was, heb ik heel wat meegemaakt. Man, wat was ik vaak blij dat zij er ook was. Samen sta je toch echt een stuk sterker en ik vond het heel fijn om af en toe even met iemand te praten die ook nieuw was.

Dit vind ik echt een super leuke foto met een heel leuk verhaal. In Sunny Beach kreeg ik ineens een berichtje van Lucia; ik heb twee jaar geleden samen met haar in Egypte gewerkt als Kids Entertainers. Zij werkte nu als Representative in Sunny Beach en dit was de kans om na twee hele jaren weer eens af te spreken. Zó leuk om elkaar weer te zien en om even flink bij te praten.

Ik kan nog zo veel meer foto’s laten zien van Bulgarije, maar tegelijkertijd zijn het ook veel dezelfde foto’s met een zelfde verhaal. Gen0ten heb ik zeker in ieder geval!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “PHOTO DIARY: BULGARIA”

Geef een reactie