FRIDAY FAVOURITES: 33

Je hebt de Friday Favourites weer een week moeten missen, want vanaf nu zie je minstens 1 keer per twee weken mijn favorieten online komen. Dit komt omdat ik soms net niet genoeg favorieten heb voor een full friday favourite, maar voor vandaag heb ik er weer genoeg verzameld! 

Favourite song: Portugal. The Man – Feel It Still

Dit liedje is eigenlijk iets te vrolijk en zomers voor de tijd van het jaar, maar misschien is dat ook wel meteen wat ik zo leuk vind aan dit nummer. Ik ken het liedje al een tijdje, maar ik begin hem de laatste weken pas echt heel erg leuk te vinden. Een goed liedje om de beginnende winterdip een beetje te bestrijden. 🙂

Favourite picture: Met mijn kitty Amy Mae

Dit is toch echt één van de meest snoezige foto’s ever?! Ik wil altijd op de foto met Amy, maar helaas denkt zij daar vaak weer anders over en eindigen de foto’s altijd met Amy die mij probeert te bijten of te krabben. Deze keer lukte de fotoshoot best wel goed en ik vind deze foto echt enorm schattig. Ondanks dat Amy totaal geen zin had in een fotoshoot, deed ze toch best wel lief en ik vind dr koppie op deze foto gewoon heel erg aandoenlijk.

Favourite food: Beschuitje met kaas

De laatste weken heb ik, voor de verandering, weer eens enorm veel last van mijn darmen en daarom probeer ik even zo puur en gezond mogelijk te eten. Helaas heb ik een enorme kaasverslaving en eet ik het liefst elke dag een kaasbroodje of een tosti met kaas. Ik probeer nu ook even zo min mogelijk kaas te eten, maar een beschuitje met kaas kan ik echt niet missen. Ik vind het ook echt een prima vervanging, want misschien vind ik het haast wel net zo lekker als een kaasbroodje. Ja, ik meen het.

Favourite drink: Gin Tonic met alles erop en eraan

Ik ben niet echt een alcoholdrinker, maar tegelijkertijd vind ik een drankje op z’n tijd best wel lekker. Ik heb het hier dan ook over maximaal twee alcoholische drankjes per maand, want met (veel) meer maak je mij echt niet gelukkig. Wanneer ik alcohol drink is het over het algemeen óf wijn, óf gin tonic. Vaak ga ik voor de (droge witte) wijn, maar afgelopen weekend was het weer eens tijd voor iets anders en dronk ik heerlijke gin tonic. Ik vind het altijd lekker wanneer er allerlei eetbare verrassingen in mijn gin tonic zitten. Deze keer zaten er plakjes komkommer in, maar ook gedroogde sinaasappel; herfstgevoel! Heel lekker.

Favourite moment: Een nieuwe fiets krijgen

Als verlaat afstudeercadeautje kreeg ik vorige week mijn nieuwe fiets! Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik de afgelopen 13 jaar op dezelfde, knalrode, fiets heb gefietst. Een sentimenteel momentje dus; een nieuwe fiets krijgen. Mijn oude fiets was echt aan vervanging toe en ja, dat mag natuurlijk ook wel na 13 jaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe matzwarte fiets en ik hoop dat ik hier ook weer minstens 13 jaar mee vooruit kan!

Favourite healthy drink: Groene sapjes

Omdat ik dus vrij veel last heb van mijn darmpjes, drink ik ook wat meer groene sapjes. Het liefst maak ik deze helemaal zelf! Ik kies vaak voor spinazie, banaan, kiwi, kaneel en soms ook wat gember. Ik probeer een beetje af te wisselen, zodat de smaken niet gaan vervelen. Als basis gebruik ik altijd water zodat het geheel niet te romig wordt, maar vooral lekker sappig blijft.

Favourite moment 2: Bestie B’s Birthday!

Woensdag was mijn beste vriendinnetje jarig en het was een feestje! ’s Ochtends mocht ik al vroeg aantreden bij Huize Brenda, want ja ik moest natuurlijk wel even een leuke foto van haar maken. 🙂 Vervolgens was het tijd voor een rondje over de markt en daarna… taart! ’s Avonds mocht ik weer komen en aten we heerlijke banoffee taart. Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriete taart is geworden; banaan, karamel, slagroom; zó lekker en toch niet mega zoet.

Twee heerlijke weken en nu weer op naar de volgende weken!

Liefsje,

LisaGeef een reactie