Het mooiste telefoonhoesje ooit…

Het mooiste telefoonhoesje ooit…

Oké, ik ben echt een sucker voor mooie telefoonhoesjes en daarom ben ik ook super blij met mijn nieuwste hoesje. Een paar weken terug mocht ik eindelijk mijn telefoonabonnement verlengen en dus ook een nieuwe telefoon uitzoeken. Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk… een nieuw hoesje!

Ik ben wel een klein beetje een tech nerd en wil altijd graag een gloedje nieuwe telefoon. Daarom ben ik ook erg trots op mijn nieuwste telefoon… een iPhone 8! Ik heb lang getwijfeld tussen de 7Plus of de ”gewone” 8 en ben toch maar voor die laatste optie gegaan. Hier ben ik overigens nog steeds erg blij mee, want ik denk dat ik de Plus echt veel te groot had gevonden.

Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk ook een nieuw hoesje en ik ben zó ontzettend blij met mijn hoesje van iDeal of Sweden. Ik had het hoesje precies op de dag in huis dat ik mijn nieuwe telefoon kreeg en zo heeft mijn glazen iPhone 8 dus geen moment naakt gelegen. Best eng namelijk, een telefoon waarvan de achterkant ook helemaal van glas is.

iDeal of Sweden is, je raadt het al, een Zweeds bedrijf met mooie, unieke telefoonhoesjes. Ik kende het bedrijf nog niet zo goed, maar ze zijn echt super populair en je komt ze overal tegen op Social Media. Ze verkopen niet alleen ”gewone” telefoonhoesjes, maar ook wallets voor je telefoon, powerbanks en opladers! Het leuke is dat je eigenlijk alles kan matchen met elkaar en op die manier ben je dus helemaal hip met alles in dezelfde stijl; ik vind het fantastisch.

Maar, ik schrijf natuurlijk niet zomaar over dit fantastische telefoonhoesje, nee, dit doe ik met een rede. Je krijgt dit weekend namelijk 50%!!!!!! korting op ALLES! Black Friday heeft ook Zweden bereikt en daar kun jij nu keihard van profiteren.

Als je HIER klikt ga je direct naar de website van iDeal of Sweden en kun je een leuk Black Friday cadeautje uitzoeken voor jezelf, een vriendin of misschien wel je vriend! Je hoeft verder geen kortingscode in te vullen, want dit gaat allemaal automatisch. Haast je wel, want de actie is alleen op 24, 25, 26 en 27 november geldig en je mag dit echt niet missen.


Hier slechts een kleine preview van een aantal prachtige hoesjes. Wil je één van deze hoesjes hebben? Maak het jezelf dan makkelijk en klik op de foto van jouw favoriete hoesje! Zie je hier geen leuke tussen? Klik dan HIER om de rest te zien. 

Haast je dus snel naar de website van iDeal of Sweden en maak jezelf, of iemand anders happy!

Liefsje,

Lisa

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met iDeal of Sweden. Dit verandert echter niks aan mijn mening over de producten. Ik ben erg fan van de kwaliteit en service van iDeal of Sweden en kan dit product echt aan iedereen aanbevelen. Geef een reactie