FRIDAY FAVOURITES: 34

FRIDAY FAVOURITES: 34

Regen, regen en nog eens regen; de afgelopen weken zijn niet echt de beste weken van het jaar qua weer en temperatuur. Weinig mogelijkheden om de (frisse) buitenlucht in te gaan, maar ondanks dat toch genoeg  verzameld voor een nieuwe Friday Favourites!

Worden jullie zo langzaamaan ook al een beetje gek van de regen? Ik snap het helemaal. Ik vind de temperatuur niet eens zo heel erg, maar die regen mag van mij wel verdwijnen. Hopelijk gaat het binnenkort pas écht koud worden en krijgen we eindelijk weer een witte kerst! Voor nu maar lekker dromen over de sneeuw en genieten van mijn favorieten op vrijdag, maar dan stiekem nu op zaterdag!

Favourite picture: Lieve kitty

Deze foto is echt wel heel erg schattig, toch? Ik kan de hele dag door foto’s maken van mijn lieve kitty Amy, maar deze wilde ik ook graag even delen. Ze ligt heel vaak op dit kleedje achter de bank te slapen; het is hier lekker warm, want het is dicht bij de verwarming. Ze ligt vaak in de meest onmogelijke posities en dit vind ik enorm schattig!

Favourite moment: Bij Sinterklaas op schoot

Sinterklaas is weer in het land! De laatste jaren ga ik de sinterklaasintocht steeds meer waarderen en ik kijk er ieder jaar ook weer naar uit. Dit jaar mocht ik zelfs bij Sinterklaas op schoot! Super cool en stiekem ook best wel een beetje spannend. Vroeger heb ik, naar mijn herinneringen, nooit bij Sinterklaas op schoot gezeten. Dus dit was wel een soort bucket list dingetje. Happy girl!

Favourite picture 2: Mooie dieren tegenkomen tijdens het wandelen

De laatste tijd wandel ik echt meer dan ooit. Zo’n twee weken geleden probeerde ik weer te beginnen met hardlopen, maar de pijn in mijn rechterscheen heeft mij vervolgens een week lang geïrriteerd, dus ik ben meteen weer even klaar met het hardlopen. Conditioneel is er niets aan de hand, want ik kan met gemak een 5 kilometer lopen, maar de pijn in mijn scheen en soms ook knie is echt niet leuk en ik twijfel of ik wel door moet gaan met hardlopen. Gelukkig vind ik wandelen ook echt heerlijk en kwam ik laatst deze mooie dieren tegen tijdens het wandelen; gewoon op een paar minuten afstand van mijn huis!

Favourite hairstyle: Magie door Charlotte

Vriendinnetje Charlotte is vorig jaar begonnen met de opleiding hairstylist en ze is nu bezig met het vervolg op die opleiding. Vorig jaar ging ik redelijk vaak met haar mee om model te zitten, maar dit jaar is het iets moeilijker en heb ik ook geen studenten OV meer, dus reis ik niet meer gratis. Gelukkig kon ik gisteren weer een keertje met haar mee en het resultaat is weer prachtig! Over een kleine drie weken mag ik nog een keer en ik ben benieuwd wat het dan voor moois gaat worden.

Favourite song:  Angus & Julia Stone – Chateau

Ik ben super fan van deze twee en werd ook meteen intens gelukkig toen ik deze video voor het eerst hoorde/zag. Meer kan ik er niet over zeggen; love it.

December is officieel begonnen! Tijd voor de kerstbomen, lichtjes, glühwein en gezelligheid; ENJOY!

Liefsje,

LisaGeef een reactie