FRIDAY FAVOURITES: 35

FRIDAY FAVOURITES: 35

De laatste favourites van dit jaar en wat is 2017 voorbij gevlogen! In mijn laatste favourites blik ik nog even terug op de laatste weken van december; jarig zijn, twee dagen naar de Duitse kerstmarkt en voor het eerst mijn uniform passen!

Favourite moment: Mijn nieuwe uniform passen!

Op de foto draag ik nog een te kleine broek, maar dit gaat mijn nieuwe outfit worden vanaf januari 2018. In principe zal ik sowieso een aantal maanden in dit pakje gaan rondlopen, maar wie weet worden dit er nog wel veel meer. Ik leef lekker in het heden en zie wel wat de toekomst allemaal voor moois gaat brengen!

Favourite moment 2: Jarig zijn

Ik heb echt een super leuke 23ste verjaardag gehad! Ik roep al jaren dat ik sneeuw wil op/voor mijn verjaardag en die wens is dit jaar wel heel erg goed uitgekomen. Er lag een gigantisch pak sneeuw en het sneeuwde ook nog de hele dag door. Het was daarom wel even spannend of we ’s avonds wel weg konden voor mijn verjaardagsdiner, maar zelfs dit is gelukt. Kortom, een TOP dag met lieve mensen, heel veel mooie cadeaus en gezelligheid! Oh ja, en vuurwerk bij het toetje. 🙂

Favourite moment 3: Heel veel sneeuw

Een dag voor mijn verjaardag begon het ineens te sneeuwen; ik was al blij met deze sneeuw, maar hoopte stiekem ook dat het de dag erna ook ging sneeuwen en ja hoor! Ik heb super veel sneeuw gehad op mijn verjaardag en ook de dagen na mijn verjaardag! Ik ben wel een zomermens, maar af en toe een flink pak sneeuw vind ik toch ook wel heel erg mooi.

Favourite food: Risotto

Ik vind risotto heel erg lekker, maar deze risotto was echt by far de lekkerste die ik tot nu toe heb gehad. Het was een echte herfstige/winterse risotto met pompoen, spruitjes en andere seizoensgroenten. Ik at deze risotto op mijn verjaardag en daarom smaakte die misschien ook wel extra lekker. 🙂

Favourite citytrip: Kerstmarkten bezoeken in Essen en Oberhausen

Twee dagen lang glühwein drinken, reibekuchen eten en heel veel kerstmuziek en sfeervolle kraampjes. Ik heb echt genoten van een tweedaagse in Duitsland. De leukste kerstmarkten vind je toch echt in Duitsland. Ik ben na dit weekend ook echt verslaafd aan reibekuchen; sommige mensen eten ze het liefst met appelmoes, maar ik ga liever voor de variant met (heel veel) knoflookmayonaise.

Favourite food: Fruit met chocolade

Ik vind chocoladefondue erg lekker en daarom ben ik ook best groot fan van fruit met chocolade. Vorig jaar kocht ik voor het eerst een appel en een banaan met chocolade en spikkeltjes. Dit jaar moest ik die traditie natuurlijk wel weer voortzetten en kocht ik twee chocoladebananen en twee chocoladeappels. Drie keer raden; het is allemaal al op. 🙂

Favourite birthday presents: Oorbellen en parfum

Eigenlijk vind ik alle verjaardagscadeautjes even leuk, maar ik wil deze twee cadeautjes wel even in the picture zetten. Ik kreeg deze cadeautjes van mijn ouders en ik ben er zo blij mee. De oorbellen zijn echt precies de oorbellen die ik graag wilde hebben. Sinds een paar maanden heb ik in allebei mijn oren een extra gaatje laten schieten en hier zitten simpele gouden knopjes in, maar ik wilde graag oorbellen die daar mooi bij passen, want vaak droeg ik nu veel te grote oorbellen naast die andere kleintjes. Ik vind deze oorbellen daarom ook echt zo mooi en subtiel. Het parfum is ook echt goddelijk en doe ik het liefst elke dag op!

Lieve mensen, ik wens jullie allemaal fijne feestdagen toe. Geniet er van, want voor je het weet zitten we weer in de meest saaie maand van het jaar. 🙂

Liefsje,

LisaGeef een reactie