Een nieuwe vlog in drie… twee… één!

Een nieuwe vlog in drie… twee… één!

Misschien heb je mijn vlogs wel gemist als kiespijn, maar als je ze stiekem wel leuk vond om te kijken heb ik goed nieuws voor je! Vanaf nu ga ik namelijk weer beginnen met vloggen en mijn nieuwste vlog staat NU online.

Tijdens mijn afstuderen postte ik ongeveer elke twee weken een nieuwe vlog. Die druk wil ik nu niet meer voelen en daarom ga ik alleen nog maar vlogs uploaden wanneer het mij het beste uitkomt. Op deze manier wil ik je toch een klein kijkje geven in mijn leven en je laten zien wat ik allemaal doe.

Mijn eerste (/tiende) vlog was best wel weer een beetje wennen, maar ik denk dat het gevoel vast snel weer terugkomt. De komende weken staan er een hoop leuke dingen op de planning; jarig zijn, kerstmarkten bezoeken in Duitsland, kerst vieren en als kers op de taart; oud en nieuw! Stay tuned voor een hoop nieuwe vlogs en blogs!

Liefsje,

LisaGeef een reactie