Goodbye, social life; voor eventjes dan.

Goodbye, social life; voor eventjes dan.

Op de foto hierboven zie je al een kleine preview van hoe ik er de komende maanden bij ga lopen. Vandaag is namelijk de grote dag en ik begin aan mijn initial training!

Het moment waar ik al vanaf eind september naar toe leef is nu ineens vandaag. De afgelopen maanden zijn bizar snel voorbij gegaan en ik realiseer me nu ook nog maar weer eens extra hoe snel het leven gaat en hoe goed we er dus van moeten genieten! Anyway, vandaag begin ik aan mijn training die mij in een paar weken moet gaan opleiden tot stewardess!

Heel officieel heet de functie Cabin Attendant en dat klinkt natuurlijk ook wel wat cooler dan stewardess. De komende zes weken (ongeveer) ben ik fulltime te vinden op en rondom Schiphol om alle kneepjes van het vak te leren. Ik vind het zelf heel fijn dat ik niet maanden lang weer in de schoolbanken moet zitten, want dat is totaal niet voor mij weggelegd. Gewoon lekker een paar weken door stampen en gaan met die banaan.

Stiekem ben ik best wel een beetje nerveus. Ik heb al heel veel moeten leren voorafgaand aan de training en de faalangst van een aantal jaar geleden zit er toch nog wel een klein beetje in, maar ik heb al zo erg mijn best gedaan en ik ga dit alleen nog maar meer doen. Hopelijk gaat het daar dus niet aan liggen. Ik vrees wel dat mijn social life de komende weken een beetje on hold komt te staan, want het leren en de training staat nu natuurlijk eventjes op nummer één. Ik denk maar gewoon aan het einddoel en dan zijn zes weken ook niet zo vreselijk lang. 🙂

Ik heb totaal geen idee hoe de komende weken mij gaan bevallen. Misschien vind ik het allemaal wel heel erg meevallen en vliegt, haha, de tijd voorbij. Maar het kan ook maar zo zijn dat het heel erg tegen gaat vallen.. ach ja, dan probeer ik maar gewoon lekker uit te kijken naar half februari; het einddoel gaat het waard zijn!

Ik ben ook zo benieuwd hoe het stewardessen leventje mij gaat bevallen. Ik denk wel dat ik een heel coole stewardess kan zijn. Ik heb een heel classy en vrouwelijke kant in mij, maar tegelijkertijd ben ik ook wel het type meisje die een beetje bad ass wil zijn. We gaan het allemaal ervaren en natuurlijk ga ik jullie SOWIESO op de hoogte houden!

Ze zeggen toch altijd THE SKY IS THE LIMIT? Nou, dan ga ik daar nu maar eens naartoe!

Hopelijk heb ik na de training genoeg tijd en vooral genoeg mooie verhalen om met jullie te delen! Ik kan niet wachten!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “Goodbye, social life; voor eventjes dan.”

Geef een reactie