Well, hello 2018!

Well, hello 2018!

Er is weer een jaar voorbij en vanaf vandaag zijn we officieel in 2018. Ik weet niet hoe jouw 2017 was, maar die van mij was er op heel veel gebieden zeker geen eentje om écht te onthouden. Tegelijkertijd heb ik ook genoeg mooie dingen mogen beleven. Tijd voor een terugblik en een klein kijkje in de toekomst…

First things first; ik wil jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen. Hopelijk ben je de jaarwisseling veilig en gezond doorgekomen en word je fris en fruitig (of misschien niet helemaal:-) ) weer wakker. Op de eerste dag van het nieuwe jaar vind ik het fijn om kort terug te blikken naar het afgelopen jaar, maar nog fijner om vooruit te kijken naar wat dit jaar gaat brengen.

2017:
Mijn 2017 was zeker niet één van mijn beste jaren, maar toch zijn er heel veel leuke en positieve dingen waar ik even op terug wil blikken.

1. Ik studeerde na 3.5 jaar af en mag mijzelf nu officieel Bachelor of Arts noemen. Iets waar ik heel erg trots op ben en waar ik ook heel hard voor gewerkt heb.
2. Mijn blog kreeg steeds meer (unieke) bezoekers. Mijn afstudeerproject draaide volledig rondom mijn blog en daardoor kon ik er ook ontzettend veel tijd in steken. Ik ben enorm trots op alles wat ik met mijn blog heb mogen bereiken. De afgelopen maanden is het iets rustiger op mijn blog, maar ik hoop hier snel weer verandering in te brengen.
3. Ik was veel in het buitenland. Ik bezocht dit jaar maar liefst 7!!!! landen in een paar maanden tijd. In sommige landen kwam ik vooral om te werken, en te genieten natuurlijk, maar er was ook ruimte voor vakanties en citytrips.
4. Ik leerde met fouten om te gaan en dat het oké is om te falen. Mijn maandje Portugal/Spanje was niet de beste ooit, maar tegelijkertijd heb ik er een hoop van geleerd en dat heeft mij alleen maar geholpen.

In 2017 heb ik nog zo veel meer mooie dingen mogen beleven, maar ik denk dat deze vier wel de meest noemenswaardige zijn. Ik vind het altijd heel erg belangrijk om vooral in het heden te leven en daarom probeer ik niet teveel terug te krijgen in het verleden. Daarentegen vind ik het wel belangrijk om mooie ervaringen en belevenissen te onthouden en om die mee te nemen in de rest van mijn leven!

2018:
Er staat mij nogal een spannend jaar te wachten. Ik ben nu afgestudeerd en ga aan een ”grote mensen baan” beginnen. Ik heb geen idee wat ik allemaal ga beleven het komende jaar. Ga ik het huis uit? Ga ik in een andere plaats wonen? Koop ik mijn eerste autootje? Blijf ik de baan waar ik over een week aan begin, voorlopig doen? I freaking don’t know and I really don’t care! Ik wil dat allemaal nog niet weten en ik zie wel hoe het jaar gaat lopen. Mijn belangrijkste doel voor het komende jaar?

Dingen doen waar ik enorm gelukkig van kan worden en waar ik intens van geniet!

Maar wat ga ik het komende jaar dan allemaal doen? Ik weet natuurlijk nog niet 100% zeker wat mij te wachten staat, maar ik wil wel vooruitblikken op dingen waar ik naar uit kijk of wat ik sowieso graag wil gaan doen!
1. Beginnen met mijn ”grote mensen baan” als stewardess. Ik heb er heel veel zin in en ben zo benieuwd hoe ik het ga doen! Ik vind het stiekem ook heel spannend, maar denk dat dit een mooie, nieuwe uitdaging voor mij gaat worden.
2. Heel veel nieuwe landen ontdekken. Ik ben dol op reizen en met een beroep als stewardess kan ik dit prima gaan combineren! Ik hoop dat ik de kans ga krijgen om op plekken te komen waar ik nog niet eerder geweest ben. Buiten mijn werk om wil ik ook veel gaan reizen; echt een doel voor 2018!
3. Naar concerten van mijn favoriete bands. Ik heb aan het begin van het jaar al twee concerten gepland staan van mijn lievelingsband van nu en mijn lievelingsband van vroeger; Editors en Paramore. Ik ben stiekem van Paramore ook nog steeds heel erg fan en daarom kijk ik zó erg uit naar dit concert. Het is lang geleden dat ik naar een concert ben geweest en daarom kijk ik er ook extra naar uit.

Het zijn maar een paar dingen die ik zeker weet in 2018, de rest wil ik lekker over mij heen laten komen! Ik wil echt gaan leven met de dag en genieten van de dingen die ik doe. Aan goede voornemens doe ik niet, want ik vind het al een goed voornemen om elke dag een goede dag te maken. 🙂

Lieve mensen, maak 2018 een heel mooi jaar; geniet van elke dag, doe de dingen waar je van droomt, laat niemand je tegenhouden, wees jezelf en leef!

Liefsje,

LisaGeef een reactie