FRIDAY FAVOURITES

FRIDAY FAVOURITES

BON DIA! Daar ben ik weer met een nieuwe blog. Ik heb de afgelopen weken genoeg favourites verzameld voor een nieuwe friday favourites. Ik ga mijn friday favourites niet meer nummeren, maar ik wil ze nog steeds heel graag met je delen.

Schaatsen op natuurijs, in het zonnetje chillen en mijn favoriete band ontmoeten. Say what? Ja, lees maar snel verder.

Favourite moment: Schaatsen op natuurijs


Ongeveer een jaar geleden stond ik voor het laatst op het ijs, namelijk op de kunstijsbaan van de Elfstedenhal in Leeuwarden. Ik wilde eigenlijk al heel lang weer eens gaan schaatsen, maar het kwam er simpelweg niet van. Toen zag ik ineens de temperatuur naar beneden knallen en ik begon heel voorzichtig te hopen op natuurijs. Een week geleden was het dan echt zo ver en lag ineens het gehele Nuldernauw (Veluwemeer) dicht! Wow. Dit was zó vet; ik heb intens genoten.

Favourite trip: Naar Curacao


Afgelopen week heb ik mijn eerste vluchten mogen uitvoeren en mijn tweede vlucht was al meteen een lange vlucht naar… Curacao. Ik vond het ontzettend pittig, maar tegelijkertijd ook heel erg leuk. De vlucht vliegt echt, letterlijk, voorbij en de beloning is ook wel erg fijn. Ik mocht ruim 24 uur in Curacao doorbrengen en heb lekker kunnen genieten van het zonnetje. Over een paar weken mag ik de zon weer opzoeken en i can’t wait!

Favourite moment 2: Editors ontmoeten

Dit is het meest toffe wat ik de afgelopen week heb meegemaakt. Dit is misschien wel het tofste wat ik in tijden heb meegemaakt. Ik ben al zo’n 10 jaar heel erg fan van Editors en dit was een moment waar ik al heel lang naar heb uitgekeken. Deze lucky girl won kaartjes voor de 3FM Exclusive met Editors. Ze gaven een acoustisch en exclusief optreden in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Zó onwerkelijk; vlak voor het optreden stonden ze ineens naast me, tijdens het optreden stond ik op een armlengte afstand en na afloop stond ik met ze te praten en te knuffelen. Ik moet dit nog even laten bezinken.

Favourite drink: Ijskoffie in Curacao


Collega’s begonnen er vrijwel meteen over; de ijskoffies en milkshakes van Papagayo zijn echt om te smullen. Een aantal collega’s bestelden hem al meteen en na een tijdje besloot ik om er ook maar eentje te bestellen. Ik heb er echt van genoten; een ijskoude koffie in dertig graden. Heer-lijk!

Favourite song: Violence van Editors

Vandaag is het nieuwe album van Editors uitgekomen met deze mega track. Helaas kan ik op YouTube nog geen (live) video’s vinden van dit nummer, maar hij staat al wel op Spotify; dus speciaal voor jullie een Spotify-linkje! Zeker het luisteren waard.

Hopelijk kan ik deze positieve vibes doorzetten en blijft 2018 zo leuk als dat het nu is! Ik ben happy. Binnenkort ga ik nog wat dieper in op een aantal favourites van deze vrijdag.

Liefsje,

LisaGeef een reactie