THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 5

THINGS THAT MAKE ME HAPPY: 5

Mijn laatste happiness update schreef ik vlak na de zomer. Kort geleden lag ik ’s avonds in bed met een soort van dipje; ik bekeek mijn blog en realiseerde me dat het ook echt de hoogste tijd was voor een nieuwe things that make me happy.

Af en toe heb je gewoon even een dipje. In de winter heb ik net iets vaker een dipje en kort geleden was het weer zo ver. Ik lag ’s avonds in bed en werd ineens een beetje ongelukkig en down, terwijl ik daar helemaal geen aanleiding voor had. Op die momenten probeer ik altijd te denken aan positieve dingen, helemaal wanneer ik geen reden heb om sad te zijn. Ik moest best lang nadenken over mijn happiness lijstje en besloot vervolgens om hem maar meteen op te schrijven voor mijn blog.

Vliegen ☼ Mijn nieuwe baan☼ Editors ☼ Muziek ☼ Zonnestralen ☼ De natuur die in lente sferen komt ☼ Langere dagen ☼ Lekker lang op bed liggen, maar niet slapen ☼ Peren; mijn nieuwe verslaving ☼ Eindelijk laarsjes kopen ☼ Na een lange dag in mijn badjas op de bank ploffen ☼ Kletsen met mensen die mij dierbaar zijn ☼ Rondjes fietsen in de natuur ☼ Nieuwe landen bezoeken ☼ Mijn sproetjes die zomers tevoorschijn komen ☼ Zomerkleding kopen als het -10 ☼ Mijn lievelingsband ontmoeten en erachter komen dat ze in het ”echt” nog leuker zijn ☼ Het nieuwe album van Lissie ☼ Uiteten gaan ☼ Dat steeds meer mensen vegetarisch gaan eten ☼ Pasgeboren lammetjes die door de weide rennen ☼ 1 april grapjes uithalen ☼ Pinterest ☼ Lachen ☼ Rondjes fietsen en wandelen ☼ Mooie foto’s maken of tegenkomen op social media ☼ Het bos ☼

Ik kan er weer even tegenaan met mijn happy thoughts! Op naar de zomer!

Liefsje,

LisaGeef een reactie