5 RANDOM FACTS ABOUT ME

5 RANDOM FACTS ABOUT ME

5 RANDOM FACTS ABOUT ME. Je vraagt je misschien af waarom je dit zou moeten lezen? Nou, gewoon omdat het hartstikke leuk en random is. In deze blog vertel ik je over vijf random feitjes en ik ben benieuwd; herken jij je misschien wel ergens in?

#1 IK LUST SINDS KORT RODE WIJN – Ik begin maar meteen met één van de meest random feitjes van deze blog. 🙂 Sinds een tijdje lust ik namelijk éindelijk rode wijn! Toen ik ”vroeger” begon met het drinken van alcohol, dronk ik vrijwel alleen maar bier. Nou, daar ben ik tegenwoordig helemaal van genezen. Rond mijn 18e begon ik met het drinken van zoete witte wijn, dat veranderde al snel naar droge witte wijn en nu lust ik dus ook rode wijn. Ik vind rode wijn wat zoeter van smaak en ik er moet er ook wel echt voor in de mood zijn. Toch ben ik trots op mezelf dat ik nu ook rode wijn lust, haha.

#2 MIJN STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER – 
En dat vind je misschien niet heel interessant, ik namelijk in eerste instantie ook niet. Tot dat ik eens ging google’n op Boogschutter en ik er meer over ging lezen. Zo ben ik er achter gekomen dat mijn boogschutter namelijk ook echt bij mij past. Zo las ik pas ergens dat Boogschutters heel optimistisch en vrij joviaal zijn; well hello, that’s me. Vervolgens stond er ook dat Boogschutters vaak blind optimistisch zijn en ook hier kan ik mij soms wel in vinden… vaak zie ik alleen de goede dingen ergens van in en vind ik het lastig om ook de negatieve kant te accepteren. ”Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Boogschutter hebben een positieve kijk op het leven en zijn levenslustig, energiek, veelzijdig en avontuurlijk. Ze zijn dol op reizen, voornamelijk omdat hun geest altijd open staat om nieuwe zienswijzen te ontdekken. Ze zijn in wezen ambitieus en optimistisch en blijven dat ook – zelfs wanneer hun hoop in de kiem is gesmoord.” – Hóe dan? Ik word gewoon volledig beschreven in deze paar zinnen. Kortom, lieve mensen, verdiep je eens iets meer in je sterrenbeeld; ik heb het gevoel dat ik hier echt iets van leer en vind het bere interessant!

#3 IK KAN MOEILIJK VOOR MEZELF OPKOMEN – Je verwacht het misschien niet, maar ik vind het soms best moeilijk om voor mezelf op te komen. Vroeger liet ik ook heel makkelijk mensen over mij heen lopen; dat is iets wat ik tegenwoordig minder snel toe laat, maar ik kan nog steeds moeite hebben met het opkomen voor mezelf. Ik merk dat ik hier vooral moeite mee heb als ik weet dat ik ”minder” ben dan de persoon in kwestie. Dit klinkt heel heftig, maar hier bedoel ik bijvoorbeeld mee dat ik in een gesprek met een collega die heel veel ervaring heeft minder makkelijk op kan komen voor mezelf. Super stom! Hier moet ik echt aan gaan werken en dat doe ik dan ook zeker wel.

#4 IK BEN FAN VAN FREEK VONK – Meest random feitje van deze hele blog, maar het is echt zo. En nee, ik ben niet op dezelfde manier fan van Freek Vonk als dat ik van Johnny Depp ben (kwijl!), maar ik vind Freek Vonk gewoon een ontzettend gaaf en inspirerend persoon. Ik vind het zó goed en tof dat hij er (mede) voor zorgt dat kinderen weer van de natuur gaan genieten en dat ze meer leren over de prachtige dieren en natuur van de wereld. Stiekem ga ik ook heel erg goed op de LuckyTV filmpjes van Freek Vonk, maar de ”echte” Freek vind ik nog veel leuker. Sommige mensen vinden hem overdreven, too much, maar ik merk aan kinderen dat dit juist heel goed werkt. Man, wat ben ik eigenlijk jaloers op zijn baan. Stiekem zou ik doodsbang worden van al die vreemde beesten, maar hoe gaaf is het dat je de wereld over mag reizen, je kennis mag delen met de wereld en anderen mag inspireren! Té leuk.

#5 IK WIL NOG STEEDS HEEL GRAAG (EEN TIJDJE) IN THE STATES WONEN – Kort geleden had ik de mazzel dat ik een lang weekend mocht doorbrengen in Miami, Florida. (Echt het grootste nadeel van mijn baan dit, ja 😉 ) De laatste keer dat ik in Amerika was, is alweer bijna 6 jaar geleden. Toen ik het vliegtuig uitstapte voelde ik meteen weer mijn liefde voor het land. Ik weet niet goed hoe het kan, maar Amerika heeft mijn hart gestolen en ik vind het prachtig. Ik hoop ook echt ooit nog eens in Amerika te wonen, al is het maar voor een paar maanden. Tot die tijd maar snel eens een vakantie (of werktripje) die kant op!

Vijf random feitjes, vijf (nieuwe) dingen die je nu over mij weet. Misschien vond je het leuk, misschien vond je het rete kansloos en doe je er niks mee. Anyway, ik vond het leuk!

Liefsje,

Lisa1 gedachte over “5 RANDOM FACTS ABOUT ME”

Geef een reactie